Olen liikunta-alan yrittäjä Lahdesta. Liikunnan ja kuntoilun harrastaminen on monessa muodossaan ollut hyvin tärkeä osa arkeani jo nuoresta lähtien. Ensimmäistä liikunnanohjaustyötäni tein jo lukioikäisenä, kun ohjasin circuit trainingia silloisessa kotikaupungissani Orimattilassa. Kiinnostukseni laajeneminen liikunnan ja jumppaohjauksen ohella muuhun hyvinvointiin, ravintoon ja terveyteen on antanut sysäyksen tehdä tästä intohimoisesta harrastuksesta itselleni työ.

Mieluisimpia liikuntamuotoja itselleni ovat ryhmäliikuntatunnit eri muodoissaan, lenkkeily sekä kuntosali.

Omaan myös kokemusta fitness-urheilusta, jota harrastin muutaman vuoden ajan. Kilpailin syksyllä 2008 body fitness tulokaskisassa (4. sija) sekä SM-kisoissa (5. sija).

Intohimoni liikuntaan ja ravintoon ammattina perustuu terveellisistä elintavoista saatavaan hyvään oloon, hyvän olon tuottamiseen eteenpäin ohjaustilanteissa ja näistä tilanteista nauttimiseen. On hienoa saada olla erilaisten ihmisten mukana kannustamassa ja auttamassa heitä saavuttamaan tavoitteensa. Oman asiakkaan onnistuminen on tämän työn parasta palautetta. Tietotaidon, innostukseni ja omistautumiseni haluan välittyvän myös asiakkailleni.

KOULUTUS/KURSSIT:

FAF Personal Trainer® 2011

Olonkeveys® - valmentaja (Valmentamo) 2012

LCF Life Coach® (Valmentamo) 2013

FAF Nutrition Coach® (ravintovalmentaja) 2013

NLP Practitioner® (Unelmapuu) 2014

FAF Instructor® 2004

Kettlebell Basics Instructor –kahvakuulaohjaajakoulutus (Spartan Gear) 2011

Les Mills -ryhmäliikuntatunteja olen (eri lajeja vaihdellen) ohjannut vuodesta 2004 alkaen (Les Mills RPM®, Les Mills Body Pump®, Les Mills Body Balance®, Les Mills Body Combat®, Les Mills Body Step®, Les Mills Body Attack®, CXWORX®, Sh’bam®)